Sommarens sista dag

Hej bloggen! Det var längesen nu. Men jag har haft en jätterolig helg. I fredags så var   jag och tjejerna hos Frida på middag och lite annat. Hur kul som helst hade vi! I lördes så skulle jag upp tidigt, lillebror skulle spela pingis i Väzjö så jag och mamma hängde med och shoppade lite. Hittade inte så mycket men en del i alla fall. Sprang också på Frida och Alice där, roligt. På kvällen var jag väldigt trött, somnade tidigt. Men det var ganska skönt, vaknade utvilad klockan nio sen. Sen träffade jag världens bästa tjejer; Frida, Lina och Maria. Vi åt ute, hängde på piren och åt glass på glassbåten. Sommarens sista dag kanske? Härligt med fint väder i vilket fall. Men på tisdag flyttar Maria, vet inte hur jag ska klara mej. Nu ska jag krypa ner i sängen och se på film och sen en ny vecka, med lite tätare uppdateringar, förhoppningsvis!

Puss och godnatt!

Fredag hela veckan

Hej! Äntligen fredag. Nu har jag gått tre dagar i skolan och det känns som om jag har gått i skolan i en evighet. Men det har gått bra i alla fall. Nu på eftermiddagen har jag slappat och kollat os. Gick inte så bra för Kluft. Nu ska jag nog ut och träffa lite folk, trevlans. Sen får vi se vad som händer.
Puss på er!!

Blake Lively

Blake Lively

Jag vill hs Blakes kavaj. Så fint och enkelt till blåjeans, vitt linne ocu pumps. Blake Lively klär sig ju för övrigt fint hela tiden!

Den är från Smythe och finns att köpa på Net-A-Porter.

Off too school

Morning babes! :) Första dagen börjar vi klockan nio, åttorna och niorna gör det så att dem nya sjuorna ska få kolla runt lite. Kommer ihåg att jag tyckte det var skönt när jag började sjuan, man slapp massa åttor och nior som sprang runt. Och nu är det skönt för oss som får sovmorgon:) Igår såg jag Mamma Mia igen, den är så bra! Fast musikalen är lite bättre.

Puss!

Vackra klänningar från Alexander Wang.


 Jag vill ha. Hittas här.

Sailor



Hallå bloggen! Nu har jag duschat och ätit. Idag har jag på mig denna tröjan ifrån Gina Tricot. Den har använts mycket flitigt isommar. Bilderna är ju inte dem bästa, tagna med datorns webcam. Klicka på den lilla om ni vill se bättre. Till detta har jag blåjeans från CM och röda convers tror jag det blir! Nej, nu måste jag gå!

Puss!

God morgon

God morgon sunshines!
Har precis vaknat nu, man får passa på och sova länga idag för imon börjar skolan. Jag hade gärna sovit lite till. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, känns ganska skönt faktiskt. Men ska nog träffa tjejerna tror jag. Nu ska jag äta frukost och duscha och så hörs vi sen. Kanske ska skriva om det där kappinlägget.
Puss så länge!

Meh?

Alltså nu blir jag lite sur..
Har precis skrivit ett långt inlägg med bilder och allt och när jag ska trycka på publicera så råkar jag trycka på förhandsgranska och när jag kommer tillbaka är hela skiten borta!!!
Blogg.se är sämt. Förresten så ligger inte inlägget i utkast har kollat.

Nu ska jag kolla på tv.
Puss

Snart så..

Det blir ju ingen bloggning här under sommaren(som verkar vara totalt över, vad händer med sensommaren?!?), men snart så. Jag ska försöka börja igen regelbundet snart, är helt fullproppad med inspiration som jag vill dela med mej av nu. Så, vi ses snart!
Puss

RSS 2.0