Hemma

Hej! Jag kom hem från Thailand i går kväll, då var jag så trött att jag inte orkade blogga. Idag vaknade jag halv sju, måste ha nåt med jetlagen att göra, haha.

Det  har varit helt underbart i Thailand, kunde inte föreställa mig att det skulle vara så fint. Varmt och soligt har det också varit, varje dag. Över 30 grader varje dag och lika varmt i vattnet. Det brukar regna mycket i Thailand men inte en endaste skur har det kommit. Vi bodde på Phuket, Kata Beach och stranden där var jättefin! Men vi har åkt runt mycket till olika stränder, med tuk-tuk och longtailboat. En natt sov vi på Phi Phi öarna, där var det otroligt fint, där snorklade vi också i Maya beach, där filmen The beach med Leonardo Dicaprio spelades in. Och där, vill jag lova, var det tusentals olika fiskar i olika färger. Man kunda ligga i i timmar och snorkla. En natt bodde vi också på Koh Lanta, där var det också fint, det var så lugnt och skönt där.

Bilder kommer senare.

Vi missade presic snön, det är bara lite drivor kvar här utanför. Men det gör mig ingenting. Jag står gärna över snön.  

So long!


Thailand

Phuket

Imonbitti så bär det äntligen av till Thailand! Gud vad skönt det ska bli. Det är ju en lång flygresa, jag har laddat upp med Elle, Veckorevyn och Sofis mode så det ska nog inte gå någon nöd på mej=) Så det blir ingen bloggning på två veckor. 
Ha det bra så ses vi om två veckor!

Puss, Lovisa 
                                                                                                                                                                                         Bild: Här

Ocean

image527

Tänk vad fin denna hade vari´t på sommaren till bruna ben och ballerinas. Me like.

Från Topshop

Vinrött

Zoomaimage526

Jag tycker om färgen vinrött. Älskar conversen i denna färgen, riktigt vårfina! Hade dock inte varit fel att mysa rynt i detta Juicy set i färgen Berry.

Forever 21

image520
image521
Ni har säkert koll på att Forever 21 numera fraktar till Sverige Jag tycker om den randiga tröjan och dem MiuMiu liknande skorna. Vad tycker du?

Finaste skorna



Så söta sidenskor från Ellos. Så gulligt att ha i vår.


Jag vill ha..

image513

Jag vill ha den söta topen med Micey Mouse från Glitzy. Jag vill ha det fina halsbandet från Asos. Jag vill ha de underbara Luven från Acne. Jag vill den oversizade töjan från Lindex. Jag vill ha halsbandet emd ett ur på från Urban Outfittes. Jag vill ha den söta blommiga topen från Ellos. Jag vill ha kjolen från Topshop.
Jag vill ha mycket.

I'm alive

Jag lever. Jag har inte glömt bort er heller. Det har bara inte blivit några inlägg på ett tag. Idag har jag massor att göra. Jag ska börja packa lite tänkte jag. Nu är drt bara en och en halv vecka kvar tills jag åker till Thailand. Så skönt det ska bli. Jag måste plugga också. Måste verkligen plugga. Sen ska jag träna. Så nu sätter jag igång.

Pussar till er!


RSS 2.0