MiuMiu har mycket fint.

image505 
image506
Tri-color patent platforms  large view


Gossip-look

image499
Jag tycker om denna kjolen. Mycket. Den är söt tycker jag. Och visst är det lite Gossip Girl över den? För övrigt så är det ju Gossip Girl på Tv ikväll. Och efter det är det Gynning. Jag älskar tisdagskvällar. Kjolen är från Topshop förresten.

Som en prinsessa

image495 
Åh, så fin! Underbar klänning från Betsey Johnson. Jag vill ha.


Little black dress

image494
Den perfekta lilla svarta enligt mej. Den är dock inte så billig men man kan ju titta ändå och drömma lite.

Från  Miumiu

Nåt ditåt..

Miss Sixty Overbody Knot Bag
Titta vad jag hittade! Visst liknar det väskorna i inlägget nedan?  Väskan ovan är från Miss Sixty och kostar ca 624 kr.

Underbara väskor

image491
image493

Den gråa är underbar. Vad tycker ni om bilderna?

Våfflat

image489

Hej 80-tal. På catwalkarna syns våfflat hår igen. Vad tycker du Snyggt eller inte?

image490

Kanske inte hela håret men lite? Vad väljer du?


Bilder: Här och här. 

Så här vill jag vara klädd i vår.

image488

Jag bara älskar den randiga tröjan från Sonia by Sonia Rykel. Så fin. Väskan i lack får vara med igen och är riktigt cool och det finns flera olika varienter på den runt om i olika affärer.

Var ju i Växjö igår och jag snabbshoppade lite på H&M. En småblommig söt top och riktigt coola knästrumpor. Lovisa♥H&M Kanske kommer bilder sedan. Nu blir det Grey's.

Puss

Vår ute

Det är riktigt fint väder ute nu, har varit det hela veckan! Underbart! Åh vad jag längtar till våren. Idag är det Pappas födelsedag, grattis till Pappa! Vi ska till Växjö strax, kul när det är sånt här fint väder! Det går inte och kommentera mitt sista inlägg. Eh? Hur har det blivit så? Hur som helst så är det ju sportlov nu, skönt. Och bara tre veckor kvar till Thailand;)



Ps. Kolla in här, Linn Ruby & Millan har en rolig tävling där man kan vinna ett fint halsband!

Önskeoutfit

image486

Jag hade gärna struttat runt i detta idag!

♥Kjol Topshop
♥Skor Marni
♥Väska Alexander Mc Queen
♥Tisha Hm barn

Sno stilen

image485


Varsågoda, om ni vill se ut som söta och snygga Blair från Gossip Girl, är det bara titta och ta efter!

♥Kofta från Topshop
♥Skor från Marc Jacobs
♥Ljusrosa klänning från MiuMiu
♥Ljusrosa nagellack från Essie
♥Spetsklänning från H&M
♥Klänning från My Theresa


Valentine

image483


Korallblå kjol från Asos.
Body till minipris endast 49.50 hos Ellos
Skor från Marni
Kuvertväska från Marc Jacobs


Kärlek

Glad alla hjärtans dag alla! Hoppas ni får en riktigt bra dag!



image482

Love, Lovisa

Grey's

Tjena. Det blev inget Gossip Girl för mig igår. Åt ute igår så jag missade det. Men jag spelade in det och ska se det snart. Lyxigt att äta ute mitt i veckan! Och ikväll börjar äntligen Grey's igen. Klockan nio på Kanal 5, missa inte!
So long!


Gossip Girl

image481

Idag hade vi prov i skolan, har ett imorgon också:/ Tycker inte om det..  Jobbigt när dom är så tätt. Ikväll ska jag se på Gossip girl och Gynning, älskar Tv-tisdgar. Är sugen på att baka, nåt chockladigt men det blir nog inte ikväll. Ska ta och göra lite matte och äta snart också. Hur skulle ni helst vilja se ut av dem två olika stilarna ovan? Dem svart byxorna är från Fendi, Linnet från Lanvin, och så skorna från Yves Saint Laruren. Blommig top från Topshop och ballerinas från MarcJacobs. Hur skulle ni helst vilja se ut?

Jag är förtrollad.

Hallou♥ Nu har jag sett filmen Förtrollad med Patrick Dempsey och Amy Adams. Den var jättesöt.
Imon bitti så har vi elevens val och vi ska ha Paint Ball, jag och tjejerna. Det har jag aldrig gjort någon gång. Ska nog bli kul tror jag, har i princip ingen aning om vad det är mer än attman sjuter färg på varandra. Fast det är väl egentligen det enda man gör. Jag är så trött, blir nog ingen tv nu, Wallander går ju på fyran, men nä, har ju sett den så många gångeroch det blir seegt med alla reklamer. Har nog förresten den hemma till och med. Nu ska jag sluta svamla och gå och gjöra nåt vettigt, typ packa elr nåt.

Pusshej

Helgen

Tjenare. Jag har varit i Hässleholm hela helgen fram tills nu, och simtävlat. Har precis kommit hem. Är så trött. Jag har massa prov så jag måste plugga. Tror jag ska lägga mig och vila lite också. Såg ni Melodifestivalen? Ingen höjdare eller hur? Nu ska jag vil lite så får vi se jfall det kommer nåt vettigt inlägg senare,
Puss

Färgglatt till datorn!

image480

Härliga fodral till laptopen. Jag hade inte sagt nej till det rosa. Från accessora.se

Ojdå.

Ingen bra uppdatering. Inte bra. Men jag har faktiskt inte tid. Det är helt sant. Jag har massa prov och läxor som måste göras. Men nästa vecka ska jag kunna blogga som vanligt. det kommer nog några småträkiga inlägg då och då. Är förresten borta hela helgen så då kan jag inte blogga heller:/ Not good. Idag hr det inte hänt nåt faktiskt. Har sovmorgon imon:)
Ha en trevlig kväll!

Right or wrong?

Har inte blivit någon bloggning i helgen.  Det har inte hänt något speciellt, men har ändå inte haft tid. Idag har jag varit i skogen och grillat. Mysigt men kallt. Och i kväll har jag tränat och gjort lite matte. Och imon är det underbara måndag, eller hur? Just det, skulle ju visa er bilder på akjortklänningen med. Det har jag glömt. Jag hinner inte imon. Det får blir på tisdag. Jag lovar.  Vad tycker ni om skorna från MiuMiu med dekoration på klacken?
Rigth or wrong?


image479

Fredag.

Hallou folks. Var en sväng i stan idag och som sagt så hade jag ju lagt undan en skjortklänning tills idag som jag hämtade. Den är så fin! Visar en bild på den imon kanske. Imon har jag inga planer, ska träna på morgonen och sen på kvällen ska jag på kalas. Inget mera. Får se vad jag hittar nu. Nu är det ju Let's Dance. Var så trött att jag la mig i soffan med två filtar och somnade direkt. Hoho.
Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0