Huamej...

... vad det blåser ute. Är inte klokt. Blåste nästan omkull när jag gick till dansen. Var ju som sagt i stan idag. Jag la undan en jättefin skjortklänning tills imon. Åh den var så fin. Sen köpte jag ett jättesött skärp på Lindex för tolv rikstaler. 

Ha en fortsatt trevlig kväll sunshines!

Inspiration

image476

- Top från Net-A-Porter
- Väska Marc Jacobs- Net-A-Porter
- 70tals-jeansen  AcneJeans
- Blazer Topshop
- Skor Asos

Torsdag

Hallou!! Idag var det en kort dag i skolan 9- 12. Älskar torsdagar. Jag, Maria och Marion ska in till stan en sväng.
Det blir kul.  Nu ska jag hinna svara lite på kommentarer innan bussen går. Puss!

Flower Power

image474

♥Kjol Topshop
♥Klänning med hängslen H&M
♥Klänning, MyTheresa

Skvallrande tjejer

Hello sunhshines!
Hoppas ni har det bra. Idag har jag varit på sjukhuset. Jag har tagit sprutor.
Fast bara en. Det var vaccination inför Thailandsresan som jag ej skrivit om ännu. Men i mars ska vi dit. Längtar.
Nu blir det första avsnittet av Gossip Girl på femman, missa inte. Har bara läst en bok faktiskt, men nu i början lär man ju känna igen sig. Får se. Efter det kommer nu Gynning.
Trevlig tv kväll önskar jag er alla.


Shoppat: Jeans

image472

Hallou folks. Här har ni jeansen jag fundade, eller mamma åt mig. Do´m har kostat 1200 och jag fick dom för trehundra rikstaler. Inte illa  va? Fina tycker jag.

Puss!

Lördag.

Hejsan. Idag ska jag faktiskt försöka göra något. Känner mig bra nu men blev ingen träning i morse. Ska plock lite, plugga mycket, kanske titta på handbollen. Den börjar ju iof nu typ. Sen ska jag ju fota jeansen också.
Ska nog börja med lite SO sen matte.  Vi ska göra ett stort arbete om Lag &rätt och jag ligger efter nu kan jag tänka mig efter jag har varit borta. Ska ta itu med det nu.

So long!

Filippa K.

Idag har jag blivit med jeans. Mamma kom hem med par mörlblåa med hög midja från Filippa K.  Såå fina.
Bilder kommer senare.
Ha en trevlig kväll nu folks!


Fredag.

Satan vad det regnar ute. Har det gjort hela dagen tills nu. Men det spelar ju egentligen mig inte nån roll jag sitter ju bara här inne ändå. Är fortfarande sjuk. Men börjar bli bättre nu. Eller har blivit ganska mycket bättre. Nästan helt frisk nu. Fortfarande förkyld och lite febrig tror jag. Blir nog ingen träning i mån bittit. Nu ska jag chilla vidare.
Göra lite So och matte. Eller varför det egentligen, har ju hela helgen på mig:)

Ha en trevlig fredag!!

En docka och en isprinsessa

♥ image468 Isprinsessaimage469Docksöt

Från Chanels visning i Paris. Njut. Bilder: Ebbas blogg 


 Gah. Jag dör av uttråkhet. Men jag orkar liksom inte göra något. Idag har jag sovit, läst, tittat på teve, gamla avsnitt av Gilmore Girls och OC, tittat på film och suttit lite vid datorn, Pratat med Maria i telefon och gjort lite läxor.
Någon som har nåt bra tips på vad man kan göra när man är sjuk??

Lovisa♥

Förkyld.

Hejsan. Jag har drabbats av jordens förkylning. Jag lovar. Nu är det lite bättre men igår så kunde jag knappt stå på mina ben så svag var jag. Förkylningen har lagt sig något men inte mycket. febern är densamma. Jag kommer aldrig bli frisk. Jo, antagligen. Nej, nu ska jag återgå till snyta mig och hosta. Fun.
Ciao.

Like it or not?

image458image460

Vad tycker ni om dessa lackade tvåfärgade skor? Skulle ni bära det. Är dom inte ganska coola?
Vad tycker ni??


Like it

image456 

Jag tycker att denna kjolen är underbar. Riktigt söt till en body, höga stövletter. Me like!

Vykort från KyssJohanna

Hallå gott folk. Har nu ätit och tränat och packat inför gympan. Ska nog gå ner och se på guldbaggegalan kanske, få se om jag orkar. Igår så satt jag och mamma och tittade på den gamla filmen You've got mail. Men innan klockan hade slagit åtta så sov jag. Så trött var jag:) Så fick en natts riktigt god sömn i går. 
Imon har vi läxa till gympan. Konstigt tyckte vi när han sa det. Hur ofta brukar man ha läxa i gymnastik? Ibland kanske, men vi har aldrig haft det innan. Och gissa vad vi skulle göra? Vi ska skriva ut en bild på djurspillning. Bajs från djur. Så det har jag gjort nu. Från vildsvin. Det såg riktigt trevligt ut. Jag vet, det är udda.

Hittade detta armbandet på KyssJohanna. Visst var det gulligt?!  Ett vykort med texten I love you. Så sött.




Pusspuss                               
                                                                                                                                                                 Bild: KyssJohanna

Stress

Hej folks! Är tillbaka nu från osby. Har  precis kommit hem från skolan nu.
Men nnu måste jag skynda till träningen.

So long!

Juicy Couture

Hej folks. Hela fredagen har jag barat slappat och nu har jag toppat det med att äta tacos. Blir ingen bloggning i helgen då jag är iväg i Osby och tävlar:) Har surfat runt lite nu och har hittat en del olagligt fina saker.
  Juicy Courue har så vackra smycken. dessan ringar och öronhängen är helt underbara.


Den blåa cardiganen är så fin. Men tyvärr slut i 34 och 36:/ Från H&M. Klänningen är riktigt cool, Juicy Couture. Vita klassiska tygskor från H&M barn, upp till storlek 39. Cool tisha från Minimarkets rea. Och slutligen en klassisk blårandig blusskjorta som skulle göra sig alldeles utmärkt i min garderob:) Från H&M

Det var allt. Ha en trevlig helg!! 

 
                                                                                                                    Bilder: MrsH, Net-A-Porter, Minimarket, H&M

Lindsay Lohan

image441image442image443
 Vilken frisyr är Lindsay snyggast i? Jag tycker nog det första, lockiga. Vad tycker ni??


Bilder: People

Nyklippt

Japp, så är det. Har kommit hem från stan nu. Har varit där hela efter middage, från kvart över ett till fem. Blev nöjd med klippningen, känns skönt. nu har jag ätit och ska till affären fört att inhandla lite saker som behövs.

So long!!

Tisdag

Hallo sunshines! Blev ingen bloggning igår som ni märkte. Har drabbats av en minst sagt jobbig förkylning, men  jag pallrade mig upp och gick till skolan ändå. Blev dock ingen träning eller gympa. Och imon har vi Elevens val hela förmiddagen. Då har jag och tjejerna valt Camp Molloy. Ibland vet inte vad man ger sig in på. Camp Molly är när man är ute i skogen och bygger vindskydd och lär sig hur man ska söka efter människor och hur man ska göra när man kommer vilse. Och springa som en dåre fram och tillbaka och försöka hitta kontroller, ja alltså orientering då. Imon så ska vi ha med oss en väska som ska kunna ta sex kilo. Hm, man blir ju lite tveksam till vad man har gett sig in på...

Idag åkte jag, Frida och Maria in till stan. Vi skulle se ifall vi fick praoplatser. Det ska man ordna själva, vet att på en del ställen är det skolan som ordnar åt en. Men hur som helst så var  det redan fullt på dom flesta ställena. Och vi trodde ju vi var ute i ganska god tid i och med att vi inte ska göra det förren i början av maj. Men där fick vi så vi fes, haha. Men i alla fall så hade inte MQ nån uppbokad då,  MQ blir ju bra. Sedan bokade jag klipptid på torsdag redan! Så på torsdag ska vi in till staden för att klippa oss. Har ingen aning om hur jag ska klippa mig men, det är ju faktiskt två hela dagar dit jue!! Haha.
Igår så fastnade jag framför idrottsgalan. Peter Settman var väldigt bra som proglamledare. Hela programmet var bra gjort tycker jag.

Nu ska jag snart ner och se på Carolina Gynning. Det kan man ju inte missa.

So long!

Hiss eller diss?

image440

Är det nån som tycker Katie Holmes är snygg i detta?
Jag tycker mer det ser ut som om hon har tatt på sig en säck. Men go for it, hiss aoch dissa!!

Puss!

Lika som bär

Rachel Bilson, Rachel Bilson är vackrast i Hollywood! image439

Visst är dom kusligt lika? Rachel Bilson har en dubbelgångare Selena Gomez. Scary.



Bilder: Posh24

Posh love Marc Jacobs

image438 
Jag tycker dessa bilder är lite coola. Och snygga med för den delen. Marc Jacobs t.shirtar med nakna kändisar på gjorde stor succé. Man kan ju undra varför. Men i Marc Jacobs reklamkampanj så kommer Posh snyas uppäten av en påse.
Puss.

Let's Dance

image437

Hallou folket! Var det nån som missade premiären av Let's Dance. Jag var väl ungefär den enda. Men ingen åkte ju ut. Vem var bäst enligt er?? Nån som vet när det går i repris? 

So long!   

Äntligen

Konstigt att Nicloe Richie och Christina Aguilera fick sina förstfödda på samma dag, i fredags. Eller ganska häftigt egentligen. Eller jag vet inte. Hur som helst,  Nicloe fick en liten dotter och Christina en pojke. Bilderna nedan är från Posh24.
Puss!!

image435image436


Önskeoutfit från H&M

  
Det går fortfarande inte att ladda upp bilder, dessa kopierade jag och satte in här. Blir så sur. Nu ska jag snart iväg!
So long!!

Reafynd

Hallou. Äntligen fredag:) Idag var det redovisningsdag för religionsarbete som vi har jobbat med i några veckor.
Äntligen säger jag bara. Nej, religion är inte mitt bästa ämne. Och så började vi med bild. Kul faktiskt. Igår så var jag och mami ute och tittade rean. Jag hittade en storblommig tunika för 99 spänn. Färgerna är inte så starka som bilden visar. Ah, nu krånglar blogg.se igen! Nu går det inte att ladda upp bilder. Ibland funderar jag på att flytta till Tjejsajten eller nåt. Tjejsajten är kanske bättre? Vet inte, men detta suger.
Iaf bilderna kommer senare. Jag avslutar detta meningslösa med en kram. Kram.

Duellen

image434

Here we go, veckans duell. Vem har den snyggaste oranga blåsan?? 1, 2 eller 3?

So long!

Ingenting nödvändigt

image432  image433


Hej där! Första dagen i skolan idag. Känns det verkligen inte som. Känns som om man varit borta en helg eller nåt.Direkt när jag kom hem från skolan såskrev jag klart religionen, där var jag duktig. Från detta till nåt helt annat. Jag gillar denna blåa färgen skarp. Speciellt till svart som här ovan. Känmns riktigt snyggt till våren.
Det var väl det jag skulle säga. Ja.
Puss 

Söndag

Hallou! Idag är det måndag, sista dagen på jullovet. Skönt, oh no. Jag och Marion tänkte gå och hyra den nya Bring it on, In it to win it. Först gick vi till en videoaffär där den inte fanns och sen till den andra som inte hade öppnat ännu. Och åka in till stan för att hyra en film det orkade vi inte.  Så vi gick hem igen och slappade framför teven ändå, utan Bring it on. det gick det med.  Och nu har jag kommit hem från träningen och hr ätit pizza.


Lovisa♥


Victoria Secret fashion show

vs.jpg

Hallou. Nu har jag tittat på Victoria Secret. Jag har aldrig sett det innan. Jag är nästan säker på att alla som läser detta har sett den med. Vad tyckte ni?  Och Spice Girls var med och värmde upp scenen till Heidi, Adriana, Karolina och dom andra.

Sleep well cyckelställ;)

 Kram Lovisa

Dagens (önske) outfit.

image424image421

image425image426    image427

Hallou! Idag har jag sovit länge, till halv tolv:) Har tvingats stiga upp sju varje morgon för att jag har haft träning:/ Idag blir det nog en ganska lugn dag. Sitter här vid datan och skriver med Maria över msn om hur vi ska dela upp  religonsarbetet som vi ska ta oss igenom idag... Sen ska jag träffa Marion. Inatt har det snöat så snön ligger vit utanför. Härligt. I ungfär några timmar. Nu har det redan börjat töa och det kommer snart bli lika slaskigt igen. Anyway, jag skulle gärna ta på mig detta: Blus från Topshop, höga jeans från Acne, espadrillos från H&M, öronhängen från KyssJohanna och väska från Michael kors/Net-A-Porter.

Lovisa♥

Lördag

Hallou!
Vad har ni gjort idag då? Jag har tränat och så har Erika och Lina varit här:) Vi hade skitkul som vanligt.
Vi bakade maränger. Och dom blev riktigt lyckade. Dom brukar inte precis bli det, inte föraa gången iaf;P
vad händer ikväll då? Jag ska bara vara hemma, ska strax äta tror jag och sen är det väl hockey ikväll?
Det ska nog ses.
Duellen vanns av Carrie Underwood!

Ses sen♥

Duell

image418image419

Vem är snyggast? Gravida Jennifer Lopez i sin vita klänning med draperingar och guldaccessoarer eller Carrie Underwood american idol vinnare i sin röda med guld detaljer?

Filmtips

Igårkväll tittade jag och mami på filmen Becuase I said so ( svensk titel: tre systrar och en mamma).
Handlar om en mamma som inte kan släppa taget om sina döttrar och tycker att den ena tjejen träffar helt fel killar. Så hon tar saken i egna händer och försöker skaffa sin dotter en kille bakom hennes rygg.....
Ska inte säg så mycket, men jag tycker att ni ska se den!!

image417

Vår på H&M

image415image416Lite sent kanske, men jag tittade vårkollektion på H&M. Det fanns riktigt sköna bilder. Turbanbilderna var coola=)

image413image414

Tillbaka

Tja snyggingar.
Jag har inte haft nåt interne på typ 2 veckor pga att vi inte har har haft nåt internet, men nu är det tillbaka igen och jag kan börja blogga. har också en ny laptop:) Nu ska jag gå och äta tacopaj men vi ses ikväll!

Puss sålänge!


RSS 2.0