Sommar på hög nivå

Hallå bloggen! Det har inte blivit någon bloggnig på mer en en vecka nu, har haft semster, haha. Jag har haft en underbar vecka i Falkenberg, med sol och bad. Det har varit Beach-volley sm och helt packat med folk. I söndags när det v ar final, så var det 32 grader i skuggan. Ganska varmt va? Och som varmast i vattnet var det 24 grader. 24 grader. Helt sjukt. Nu är jag ganska trött, imon blir det stranden igen! Puss!

Posh


Säga vad man vill om Victoria Beckham men ibland får hon verkligen till det. Eller vad tycker ni?

Hur fin?


Carmen Electra i en fin glittrig blåsa.

Hejhej

Hej bloggen! Förlåt att jag inte bloggar så mycket nu, men det är ju sommar!!! Kommande vecka är det östersjöfestival(ons,tors,fre,lör) så då lär det inte bli mycket bloggnig! Ne, nu ska jag ut pusshej:)

Onsdag

Hej fina! Det blev ingen bloggning för mig igår, var i hällevik, där det regnade lite. Idag h ar jag slappat men nu ska jag till vägga där vi ska ha någon massage/avslappningspass, det blir nog bra! Efter det måste jag åka direkt till Maria, hon har fyllt år. Det blir nog också kul hoppas jag. Men det blir stressigt! Nu måste jag duscha, snabbt!  
Vi hörs ikväll eller imon, puss(ar)!

Dagens önskeoutfit


Idag skulle jag vilja se ut som Hilary Duff!

Sommartider hej hej

Morning babes!
Nu har jag ätit frukost på altanen, solen is back again! Härligt härligt.
Vet inte vad jag ska ta mig för idag. Har fortfarande lite ont i halsen och i öronen men jag trotsar det och kommer ge mig ut nånstans i alla fall.
Tänker ju inte sitta här inne och häcka när det är över 25 grader ute. Nej nu ska jag ut i solen!

Two tone knitted cardigan
Kunde inte låta bli, tänk vad fin till hösten. Hösten. Det är ju väldigt lääänge dit eller hur? Nu är det sommar!
 
Puss

God kväll

Hemkommen från Hällevik nu, åh så mysigt det är på hällevikslägret längtar tillbaka:) Nu känner jag mig ganska trött men vill inte gå och lägga mig. Är sådan ibland. Men, det är en ny dag morgon och nya äventyr.

Puss och godnatt.

Molnigt

Good morning sunshines! Idag är det moln på himmelen igen. Som man säger sommaren är kort.  Så typiskt.  Har en del planer för helgen. Idag ska jag vara nånstans vid havet, även om det inte är fullt så varmt som det  igår, och ikväll ska jag till Hällevik. Imon blir det kanske träning om jag känner mig bättre och sedan blir det nog Hällevik igen och på kvällen ska jag och Maria på Diggilo:) Det ska bli skoj. På söndag ska jag till Strandvallen(hällevik, det med) och kolla på hällevikslägrets friidrotts tävlingar (min lillebror är med) och sen ska jag äta fish and chips på Dagmars, yummi. Sedan ska jag kolla på Maif när dem möter Jönköping(?), har ingen koll på vilka dem möter. Och sedan är det en ny vecka. Nu ska jag duscha.

Later.

Gratis bio

Hej alla! Jag mår lite bättre nu faktiskt. Har pressat hela eftermiddagen så hoppas jag får lite färg. Jag har blivit medlem på gratisbio.se Jag läste här att man kan få presentkort på H&M hur lätt som helst.  Det lät jju bra tyckte jag. Man ska ha 300 poäng och jag har 79. 75 fick man när man anmälde sig. Haha. Men jag vill ha present kort på H&M för 300 kr. Klicka här för att anmäla er.

Update:
  Man ska ha 1000 poäng för att få ett presentkort värt 300 kr!!!!! Men det är bara att kämpa på...

Gnäll gnäll

Jag hatar att vara sjuk. Nu när solen äntligen har tittat fram.
Jag vill ju va på stranden! Men nej nu sitter jag här hemma på altanen och svettas.
Jag hatar det.  Har ingenting att göra.
Jag har målat naglarna, tagit väck det och målat dem igen.
Jag har läst en ganska tråkig bok och jag har kollat gamla avsnitt av The hills som jag har redan har sett.
Och vad ska jag göra nu?
Personen med sveriges sämsta immunförsvar? Yes that's me.

Rosa dröm



Rosa spetsklänningVisst blir man glad av att kolla på denna bilden? Det är Ulrika Sandström som har gjort den. När jag ser den så tänker jag på denna manblirgladav- låten.










Morning

Morning babes! Jag har precis ätit frukost nu. Jag sov så dåligt i natt, det är så jobbigt. Fint väder idag igen, härligt. Jag ska lägga mig på altanen tror jag, ska inte ge mig ut nånstans så att jag inte blir ännu sjukare.
Puss

Finast

Finaste blommiga mönstret.


Från Topshop såklart.

Ännu mer gossip girl


Herregud vad det bloggas om Gossip Girl nu! Idag har jag tex skrivit två inlägg om gossip girl. Undrar  när vi tröttnar på gossip-stilen. Inte än i alla fall. Topshop har fått in en jättesöt kappa i sann Gossip Girl-anda. Eller vad säger ni, har vi redan tröttnat?

Godbitar




Inte ett moln

Hej gott folk! Idag har jag varit vid havet. Det var längesedan sist. Men det var riktigt skönt, fast vattnet var ju såklart iskallt. Nu sitter jag på Marions data och bloggar. Imon vet jag inte vad jag ska göra, ska nog vila från träningen imon med. Nej nu ska vi ta oss något och ät och sätta oss på altanen. Tjarå!

Leighton Meester

Kunde inte låta bli och lägga in denna underbara sommarbild på Leighton Meester som Maria la in på sin blogg. 
Hur fin får man va? Jag vill med glida runt på en sådan fin cykel.


Puss!

Karamell

Eva Mendes gorgeous at Dior!

Eva Mendez sitter på front now på Christian Diors visning, snygg som få! Orange+rosa = snyggt!

Playsuit

Hej babes! Sitter och kollar in olika playsuits. Topshop har verkligen många fina. Men dem måste nog sitta på rätt person, kan tänka mig att inte alla passar i dem. Jag vet inte om jag passar i en, jag är verkligen sugen på en. Den här från Topshop är ju helt underbar: Cloudy Flower PlaysuitOch den här är väldigt fin med: Bubble Short Playsuit


Morgon

Godmorgon! Idag är det strålande sol här ute, igen. Det är riktigt varmt också. Jag hade tänkt att jag skulle åka till stranden och bada men eftersom jag inte är helt frisk så blir det nog inte så bra. Men jag får lägga mig och sola istället, det funkar det med. Nu ska jag röja upp lite här och sen gå ut och lägga mig, puss!

Tisdagskväll

Solen skiner här utanför(äntligen!) och det är 22 grader varmt, jag har faktiskt legat i bikinien stunde och fått lite färg. Jag har aldrig varit så här blek i Juli, för det är ju faktiskt 1a juli. Mår ju som sagt var inte så bra nu, inte kul nu när sommaren har kommit tillbaka, men antagligen försvinner den lika snabbt igen. Nu ska jag laga mat och sedan blir det en lugn kväll med Allsångs tittande och Morden i Midsomer.
Så här såg jag ut en dag i Stockholm:


Jag hade på mej chinos från MQ/365 Sunshine, skor från Kreta, Linne från Pepe jeans, cardigan från Veromoda. Det var nog allt. Vi ses imon!

Puss


Färgglatt




Dessa små skor köpte jag på Monki. Jag är kär, dem är så fina och söta. Rutiga och allt. Förgglada med. 180 rikstaler fick jag betala för dem. Och nej det var inte på rea men billigt ändå eller hur? Jag fick världens sötaste skokartong med men den tillknycklades lite under resan hem, väskan var proppfull!

Ny klänning

Här är ett av fynden jag köpte i huvudstaden:


Jag gillar den väldigt mycket. Har letat efter en mycket, men inte hittat någon och på rean är det ju perfekt att handla, eller hur? Den kostade 200 kr och jag köpte den på Bikbok. Har inte ett enda plagg från bikbok (förutom det här då), tycker inte att dem har så mycket. Men man kan nog hitta vissa riktigt fina saker där som den här. Bildkvaliten är ju sådär, tog med mobilkameran, haha. Här står jag i vår fina lägenhet i Stockholm, den låg jättebra på Söder. Vi var fyra tjejer som delade på den, gissa om vi hade kul! <3

Puss(ar)

Hemma

Hej cupcakes! Nu är jag hemma från Stockholm. Har haft det så roligt. Jag har gjort några fynd också, som ni kommer få se bilder på. Nu känner jag mig dessvärre iinte så bra. Har ont ont ont i halsen. Inte bra. Men nu ska väl det fina vädret komma tillbaka? Det har varit fint väedr idag i alla fall, men havet lär ju inte va varmt i alla fall!

Nu ska jag ladda upp bilder på köpen, puss så länge!

RSS 2.0