Gossip girl


Blake Lively, Blake Lively och Leighton Meester på fest!

Gossip girlsen kan det här med stil. Kolla bara här ovan! Blake Livelys kavaj är ju så fin! De andras outfits är inte fy skam heller. Ska ni se det ikväll??


Jordgubbskyssar

Hej mina fina!  Vad gör ni idag? Det är inte riktigt lika varmt här idag som det var igår. Men, solen skiner i alla fall. Såg ni Melodifestivalen igår? Det var många bra låtar med, men det gick ju inte så bra för Sverige. Som vanligt. Idag blir det lite morsdags firande.


Det här skulle jag gärna ha på mig idag.

♥Chinos Monki.
♥Top Forever 21
♥Tygväska Forever 21
♥Gladiatorsandaler Asos
♥Armband Forever 21

Vi ses ikväll babes!!


Lördagsmorgon

Gormorgon cupcakes. Jag sov redigt länge idag, underbart. Sen gick jag ut i solen och åt frukost. Jättevarmt idag.
Nu blir det kanske en trip till stan och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dan. Men nu ska jag i alla fall klä på mej och så kanske det kommer en outfit senare!! Puss puss!

Hypad klänning

Kikade lite på Tradera för ett tag sedan, kan vara ganska kul ibland. Jag hittade den här klänningen.

hm.jpg
Den var uppe i 1800 kr! Visst är den jättesnygg och så men den är verkligen inte värd 1800 kr. Det är konstigt hur en klänning kan bli så hypad att priset stiger med nästan 1500 kr. Eller vad tycker ni, är den värd 1800 kr??

Nu är jag klar med redovisningen och spanskan, efter imon har vi inga prov eller redovisngaer innan sommarlovet, thank god, haha:):)  Nu ska jag dricka ramlösa och äta Ben& Jerry's (om det finns någon kvar?) framför melodifestivalen. Vi ses imon babes!


Puss(ar) ♥

Intresseklubben antecknar.

Hej! Hur har eran dag varit? Det var en kortis i skolan idag.  Kom hem vid tolv och gjorde lite spanska och så fikade jag med pappa. Sedan så cyklade jag till Marion. Det var jättefint väder ute så vi var ute och gick en långa runda med hennes hundar. Nu har jag ätit och vräkt i mej ett halvt paket Ben & Jerry's. Och nu ska jag skriva ett manus för min muntliga engelska  redovisning som jag har imon. Jippi.

Later.

YSL

Hello lovers! Sitter och kikar på lite reklam kampanjer från de stora modehusen. Och håller ni inte med mig så säg, men visst är det något speciellt med Yves Saint Laurents? Kate är såå snygg. Älskar miljön med. Älskar allt.


Eller tycker ni Pradas är snäppet bättre? Tell me!

image580


Måndag

Hej! Måndag igen. jag hade matteprov idag, nu har jag bara ett prov kvar på hela terminen! Om tre veckor är det sommarlov. Fantastiskt underbart! vad ska ni göra i sommar?  nej, nu regnar det ute. Där försvann alla sommarkänslor liksom. Jag längtar till man kan bada i havet, gå barfota ute, äta jordgubbar till frukost och ligga i gräset hela dagen. Jag var i Göteborg i helgen. Jätteskojj. Maria är på Kreta med förresten. Det är tyvärr inte jag.

Puss!


Chicy

Jag hittade en jätterolig sida med underbara kläder. Kolla in här. Det fanns massa underbara fest- och vanliga klänningar och inte var det särskilt dyrt heller. Randig tunika m tyll - GråDen här var väl söt? Grårandig tunika med tyll nertill. Jag gillade denna klänningen mycket. Nicloe bär ju upp den perfekt såklart.

Inte på topp.

Hej söta. Idag känner jag mig inte riktigt bra. Känner mej ganska hängig. Vet inte varför men hoppas det går över tills imon i alla fall. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig för. Orkar inte göra så mycket. Men jag bjuder på några fina färgsprakande skor i alla fall. Jag tycker att dem är riktigt fina, gillar dem turkosa bäst.
image578image579


Sommartider.

Hey cupcakes!! Ida har jag tagit mitt första dopp för i år. Det var kallt. Men ändå inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, om man tänker efter så var det ganska skönt. Vem tycker inte om att ligga på stranden och steka och sen hoppa i och bada liksom. Har hört att det ska bli kallare i veckan. Det tycker jag inte om. Det skulle vara hemska trevligt om man fick lite sol i Göteborg till helgen. Förra helgen när jag var där så var det underbart väder förutom kvällen vi gick på Liseberg, då spöregnade det. Inte fullt så underbart.


Ses imon, puss!


Puderrosa

image573
image574
Jag tycker om denna färgen riktigt mycket. Känns lite annorlunda sådär mot vad man brukar bära, jag brukar inte ha på mej nåt puderrosa. Men nu kanske det blir ändring då det? För dessa klänningar från Monki skulle inte sitta helt fel. Vi får se, ska ju till Göteborg till helgen..

Stella McCartney

image568
Jag hittade det hypade mönstret på en bikini. What do you think? Jag tycker att modellen är helt underbart söt!!
På tal om ingenting så läste jag på Elin Klings blogg att Gossip Girl ska börja igen. Det var på tiden.


24 grader

Hello sunshines! Jag kan inte tro det är sant här hemma är det 24 grader! Inte klokt. Och inte ett moln. Jag sitter i solen på altanen nu här är det lätt 30 grader. Igår så låg jag ute i solen i bikini hela eftermiddagen och jag åt kvällsmat ute med. Och så hade jag jeansshorts. Nu är det sommar!!

För övrigt så har jag inte bloggat på ett tag. Jag har varken haft tid och lust. Tappar lusten helt när det är så här fint väder ute. Man vill ju liksom inte sitta inne framför datorn då. Men jag får börja ta ut datan mera ofta, som nu. I helgen har jag varit i Göteborg med. Trevligt. Ska dit nästa fredag igen.  
 

Later♥

RSS 2.0