Godnatt

Jag har fortfarande inte hittat mina hörlurar. Men skit samma jag är så trött att jag inte orkar bry mej, men alt är klart nu i alla fall, känns skönt. Hann se slutet på morden i midsomer i alla fall, bättre än inget. Men  vi syns nästa måndag eller hur? Nu ska jag dejta min säng. Puss(ar)

Slarvmaja

Men, jag blir galen!! Jag hittar inte mina hörlurar! jag måste ha dem. Hur viktigt är inte det när man sitter 5 timmar på tåg?? Jag hatar att packa och jag hatar att slarva bort saker. Fan. Nu ska jag leta vidare, nu har jag missat Nästan hela Moden i Midsomer med. Men vi hörs bloggen.

Rearearearearearearea

Nu har ju reorna dragit igång. Jag var inne i stan och kollade lite men hittade absolut ingenting, det var så dåligt.
Men det kommer kanske längre fram. Och vet ni vad? Imon åker jag till Stockholm!! Då ska det reafyndas! Jag ska va där från onsdag till söndag. Jag åker dit med simningen så det är jag och massa roliga människor. Vi kommer ha så kul. Gröna Lund kommer besökas och skansen kanske också. Synd att vi inte var däruppe nu för då hade vi gått på allsång på skansen och ikväll är ju Håkan där! Menmen jag får väl se det på tv nu och sen följa upp med Morden I Midsomer, myys! Jag hoppas att Weekday har dratt igång sin rea, när jag var i sthlm förra året vid reatider så hade 75% på alla jeans= att dem kostade 100 kr st! Hur bra? Nu ska jag dricka upp min milkshake, packa det sista och sen blir det teven. Vi bösökte en butik idag som säljer bla Noa Noa. Allt var på trettio eller 50%. Det fanns mycket fint men denna fastnade jag för. Och en underbar tyllklänning som jag blev kär i men den var för stor:( Men iaf så kändes denna mest användbar och den var riktigt fin på. Den kommer från Noa Noa.

Puss(ar)


SATC



I helgen såg jag äntligen filmen. Som man har längtat. Och jag lovar er den är precis  lika bra som man tror- om inte ännu bättre. Jag njöt hela filmen igenom.  Och kläderna! Så fruktansvärt fina.
Ciao!

Midsommardagen

Godmorgon! Hur var er midsommar? Min var jättetrevlig. Nu har jag ätit frukost och nu ska jag.. ingenting. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag vill bada. Jag vill ha det fina vädret tillbaka. Nu.

Vi hörs!

Midsommargudinna


Åh vad fint att dansa omkring i denna på midsommar. Tror det kan bli riktigt fint att köra på Gudinnelooken på midsommar. Från Cavalli.

Pink


Söt. Från Miumiu

Blandat

Hej fina!
Har inte blivit nåon bloggning i helgen, jag har varit i Sjöbo och tävlat. Jag hade jättekul. Igårkväll så var alla tjejerna här på en riktig tjejkväll, så kul vi hade. Vi spelade Melodifestivalen spelet bland annat. Jag älskar det spelet, väldigt roligt om man är många.

Idag vaknade jag ganska sent. Väldigt skönt att sova ut. Klockan var nog halv tolv när jag vaknade, haha. Idag har jag varit runt lite, vi tänkte att vi skulle ta båten(skärgårdstrafiken då, har ingen egen båt) ut i skärgården, men båtarna gick bara på helgerna än så länge. Väldigt konstigt. Vi tog en glass på glassbåten istället och åkte till farmor och handlade och lite så.

Nu har vi grillat, jag känner mig ganska trött fast jag sov länge. Men det blir fotboll nu i alla fall. Och om en vecka åker jag till Stockholm. Gud vad roligt vi kommer att ha! Nej,  nu ska jag fälla ihop datorn och gå och sätta mig framför teven. Och förresten så vill jag ha sommar vädret tillbaka.

Puss!

Nathalie Schuterman


Nu har Nathalie Schutermans webshop öppnat! Om en lite försenat. Dem börjar med 30% på utvalda saker, ska kolla igenom utbudet nu! Later!

YSL


Riktigt snygga sandaler från YSL. Dem här hittade jag hos Mytheresa. Dem med stjärnorna var snygga, till jeansshorts och ett större linne. Dem med loggan på finns i svart med. Båda skulle vara fina i min skogaderob. Men liite dyra kanske:)


Sommaren är kort..

Sommaren är borta! Det är mulet här utanför och igår regnade det. Jag hatar svensk sommar. Jag vill at hela sommaren skulle va som den var innan skolavslutningen, Men det är ju sommarlov nu i alla fall! Det blev en riktigt bra skolavslutning i alla fall. Nu ska jag göra lite ärenden på stan och sen ska jag ringa lite telefonsamtal.
Vi hörs!


Net-A-Porter

Jag älskar att sitta och kolla på Net-A-Porter. Det är så kul och kika på alla designerplagg.
Jag hittade denna tee från See By Chloe. Söt va? Jag har sett att det finns liknande på MQ som säkert är mer prisvärda.  Denna nedan skulle sitta fint ihop med Bayswatern i förra inlägg.

Bayswater


En klassisk Bayswater är ju aldrig fel att ha. Med klassisk menar jag svart eller oak. Men, det finns ju massor av andra färger som denna. Rosa. Jag tycker att det livar upp en tråkig outfit, så jag gillar den. Men om jag skulle köpt en bayswater så skulle jag lätt ha tatt en klassisk i svart eller oak.

Luella

Drömklänning från Luella Bartney
Imon är det skolavslutning. Skoj. Hade inte varit fel att komma i denna från Luella. Underbar.  Nu sitter jag på altanen med en ramlösa. Nice. Ska snart iväg på student.

Later.

Ha begär

 Åh vad jag gillade denna klänningen. Jag är kär i mönstret. Jag ty¨cker också modellen är riktigt snygg, längden är fin. Acne har gjort denna.
Annars då?
Njuter ni av sommaren? Jag gör. Jag låg på stranden hela dagen idag. Igen. Imon blir det bad i skolan och sedan studenten. Tisdag: Skolavslutning=) Vet ni, att på kvällen så Ska Ola komma hit, Idol- Ola ni vet. Jag är inget större fan men det blir kul!

Puss!

Nationaldag

Hej hej hallå! Det varma vädret håller i sig. Hoppas det gör det heela sommarlovet. Hur underbart hade inte det varit? Idag har jag varit i Vägga och badat. Skönt sätt att fira Nationaldagen på. Det har ju varit långledigt nu. I torsdags hade vi lunken så jag var bara i skolan i en timme. Efter det så badade jag Maria och Marion i långasjön. Och på kvällen så träffade jag tjejerna, vi satt ute och mös på uteserveringar och spelade kubb bland annat. Imon har jag inga planer alls, jag skulle till stan med Maria men jag tränar  ju på morgonen och affärerna stänger ju sedan:/ Men jag kommer väl va nånstans vid havet som vanligt. På måndag ska klassen och jag bada, så ingen skola. Och sedan studentfirande. Och sen, sen så är det skolavslutning:)

Sommartider

Hur fin?

TFNC Ruffle Jersey Boobtube Dress
 
Det är något med volanger nu, jag älskar det, gör inte ni? Här har vi volanger i massor.  Himla fin. Och så är den ju rosa. Jag har sett en liknande gul på Zara, den är väldig lik, fast den är ju gul då. Den här är från Asos och kostar ca 518 kr. Ungefär samma pris som på den hos Zara har jag för mig.

Bloggning

Hej söta! Som ni märker så hinns det inte med speciellt mycket bloggning, sista veckorna nu innan sommarlovet är ganska stressigt. Jag har tränat hela eftermiddagarna nu måndag, tisdag och i helgen så låg jag påklipporna vid havet och njöt, presic hela dagen. Underbart. Men ändå, imon åker jag till malmö, fram och tillbaka på en efter middag(pust). På torsdag så har vi lunken i skolan. Jag ska springa åtta kilometer med Lina och Nellie:) Då kanske det hinns med lite bloggning. Och vet ni en annan sak?? Att idag är det precis en vecka till skolavslutningen!

Puss söta

Sommar!

Nu mina vänner, är det helt galet varmt ute!Igår var det runt 25 grader. Och et kommer förmodligen bli ännu varmare idag! Igår så var jag i solskensviken och solade på klipporna vid havet. Jag tror det blir samma sak idag. Underbart! Men först ska jag äta frukost ute och sen har jag lite arbete kvar på datan som jag får ta med mej ut. Men det kommer gå snabbt!

Ha det så bra i solen!


RSS 2.0